Najavljujemo drugu virtualnu konverzacijsku “kavu”. Trebate samo pristup internetu. Dolazite?

Najavljujemo drugu virtualnu konverzacijsku “kavu”. Trebate samo pristup internetu. Dolazite?

U četvrtak, 25.6.2020. godine, održati će se drugi virtualni #KaffeeUndKolačBitte event gdje će svi sudionici ojačati svoje komunikacijske vještine na njemačkom jeziku uz našeg prof. Amira.

Izvanredne okolnosti i mjere za sprječavanje širenja koronavirusa promijenile su način funkcioniranja čitavog društva koje se ubrzano digitalizira, pa su tako i u Vokabuli svoje besplatne edukativne radionice privremeno prebacili na digitalni mod.

Njemački dostupan svima

U želji da svi zainteresirani dobiju priliku vježbati konverzaciju, mladi profesori iz Vokabule odlučili su se na online način održavanja ovog poznatog događaja, dok se situacija u državi ne vrati u “normalno” stanje (ako je ovo uopće primjenjivo za BiH \ (•◡•) /).

Na #KaffeeUndKolačBitte događajima ne koristimo udžbenike već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika. Osim navedenog, sudionici će kroz kviz moći osvojiti vrijedne nagrade.

Još malo, još samo malo...

Strpite se još samo malo, jer druga virtualna konverzacijska “kava” će se održati 25. lipnja od 19 sati.

Ono što vas sigurno najviše zanima je da za sudjelovanje na eventu mogu prisustvovati svi zainteresirani, a event je besplatan. Kako bi pristupili eventu potrebno se samo kratko prijaviti u naš inbox kako bi vam poslali "access code" potreban za pristup webinaru! 😊

Kada? Četvrtak, 25.6. u 19h
Gdje? https://bbb.vokabula.com/b/den-dw3-x7c (dostupan 15min prije početka)
Link mi traži access code? Pošaljite nam FB/IG poruku i poslati ćemo Vam code za pristup eventu

Nakon izvršene kratke prijave učesnici će dobiti link s kojim će moći pristupiti online eventu.

Hej, jesmo li spomenuli da se možeš prijaviti i na naš besplatan info broj 080 080 003?

Na vama je samo da se pojavite online.

Ali to nije sve! Na kraju druženja ćete imati priliku igrati i osvojiti kupon od -30% na (grupnu) pripremnu nastavu za Goethe-ispit, kao i druge vrijedne nagrade!

Vidimo se sutra na Internetu kada ćete moći uživati u ispijanju kave iz vlastitog doma uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put!) :) I ne zaboravite, Vokabula uvijek daje više!

Pratite ovaj događaj sa hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?