Najavljujemo prvu virtualnu konverzacijsku “kavu”. Trebate samo pristup internetu

Najavljujemo prvu virtualnu konverzacijsku “kavu”. Trebate samo pristup internetu

U četvrtak, 21.5.2020. godine, održati će se prvi ikad virtualni #KaffeeUndKolačBitte gdje će svi sudionici ojačati svoje komunikacijske vještine na njemačkom jeziku.

Izvanredne okolnosti i mjere za sprječavanje širenja koronavirusa promijenile su način funkcioniranja čitavog društva koje se ubrzano digitalizira, pa su tako i u Vokabuli svoje besplatne edukativne radionice privremeno prebacili na digitalni mod.

Njemački dostupan svima

U želji da svi zainteresirani dobiju priliku da vježbaju konverzaciju mladi profesori iz Vokabule odlučili su se na online način održavanja ovog poznatog događaja, dok se situacija u državi ne vrati u “normalno” stanje (ako je ovo uopće primjenjivo za BiH \ (•◡•) /).

Iskoristite iskustvo i znanje koje će biti dostupno na online radionici kako bi kroz slobodan, spontan i prirodan govor poboljšali svoj vokabular i naučili nešto novo.

Na #KaffeeUndKolačBitte događajima ne koristimo udžbenike već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika. Osim navedenog, sudionici će kroz kviz moći osvojiti vrijedne nagrade.

Još malo, još samo malo...

Strpite se još samo malo, jer prva virtualna konverzacijska “kava” će se održati 21. svibnja u 18 sati, a radionicu će održati iskusni prof. Amir Arnautović.

Ono što vas sigurno najviše zanima je da za sudjelovanje na radionici mogu prisustvovati svi zainteresirani, a sama radionica je besplatna.

Dovoljno je izvršiti kratku prijavu popunjavanjem kratkog prijavnog obrasca ovdje. Rezervacija je brza i bezbolna i traje kraće od 30 sekundi! Nakon izvršene prijave učesnici će dobiti link s kojim će moći pristupiti online radionici.

Hej, jesmo li spomenuli da se možeš prijaviti i na naš besplatan info broj 080 080 003?

Na vama je samo da se pojavite online.

Vidimo se za nekoliko dana na Internetu kada ćete moći uživati u ispijanju kave iz vlastitog doma uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put!) :) I ne zaboravite, Vokabula uvijek daje više!

Pratite ovaj događaj sa hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?