Škola poznata po smicalicama. Ovo je TOP 5 Vokabulinih šala za prvi april!

Prvi april je poznat kao dan zabave i sreće, a Vokabula se, među masom negativnih vijesti, uvijek dodatno potrudi da zabavi svoje fanove i polaznike.

Škola poznata po smicalicama. Ovo je TOP 5 Vokabulinih šala za prvi april!

Stigao je još jedan prvi april. To znači da nam stiže nova smicalica Vokabule, kreativne škole njemačkog jezika.

Prvi april je poznat kao dan zabave i sreće, a Vokabula se, među masom negativnih vijesti, uvijek dodatno potrudi da zabavi svoje fanove i polaznike.

Slijedi TOP 5 smicalica Vokabulinog kreativnog tima. Obavezno se nasmijte i podijelite s prijateljima vama najbolju smicalicu :)

2018: Njemački za pse uz Woof način učenja! 🐶

"Je li vam se ikad dogodilo da vas pas ne razumije? Na vaše naredbe sjedi i leži i samo vas blijedo gleda? Jeste li probali na njemačkom?

Od danas, samo u Vokabuli, čovjekov najbolji prijatelj može naučiti njemački jezik brzo i lako za samo 3 dogecoins po satu. Zvuči nevjerojatno? Rado ćemo vas uvjeriti u to!"

Tako je Vokabula 2018. godine najavila svoju prvoaprilsku šalu. Pogledajte video 👇

Za kraj ne zaboravite, njemački spaja pse!

Woof woof. Pogledaj ovu šalu →

2019: WOKabula - centar za kineski jezik & trollanje profesora njemačkog

“Kada je iz Ministarstva znanosti i tehnologije Narodne Republike Kine zamjenik ministra Li Moon (na naški: limun) posjetio Bosnu i Hercegovinu u studenom 2018. godine nismo mogli ni sanjati da će se roditi velika ljubav prema kineskom jeziku i kineskoj kulturi."

Iz Vokabule tvrde da kineski jezik nije težak (oko 1.89 tona) i da je prilikom učenja kineskog ključ u ustrajnosti: Najgore bude prvih 10 godina učenja, a zatim dolazi malo lakša faza učenja.

Video je postao viralan i toliko popularan da smo dobili desetka upita ljudi koji su željeli naučiti kineski jezik.

Made in China. Pogledaj cijelu smicalicu! →

[Bonus] Trollanje profesora s lažnom tortom!

Iste godine smo probali prevariti profesore s lažnom tortom. Jesmo li uspjeli u tome, pogledajte video i procijenite sami!?

2020: Krizna vremena i neobične prilike. Vokabula pokreće proizvodnju toalet papira!

Korona kriza nikoga ne ostavlja ravnodušnim, i zaista je šteta ovakvu priliku pustiti da ode niz vodu, zar ne?

Na pitanje odakle im toliko papira da pokrenu tvornicu toalet papira, iz Vokabule su kratko komentirali: "Naši polaznici nam donose dosta lažnih certifikata iz drugih škola. A s takvim "certifikatima" mogu obrisati jedno... znate? ¯\_ツ_/¯"

Certifikat s kojim možeš obrisati... →

2021: Los Vokabulos - Španjolski je u modi?

Zatvorene granice s Njemačkom uslijed pandemije koronavirusa natjeralo je Vokabulu da u potpunosti promijene način razmišljanja i okrenu se Španjolskoj.

"Napokon ne morate čekati 20 godina da otkrijete tko je kome otac, a tko majka. S poznavanjem španjolskog znati ćete to puno ranije!"

Televisa Presenta →

2022. ?

Pandemija korona virusa i česti lockdowni nisu dopustili snimanje videa prethodne dvije godine, no i ovoj koroni će doći kraj tako da se radujemo novoj godini i novoj prilici da vas barem na kratko nasmijemo! :)

Želiš saznati više o našim programima? Kontaktiraj naše jezične majstore već danas i reći ćemo ti koja je opcija za tebe najbolja!