Studenti postižu više uz Vokabuline stipendije! Podijeljene prve stipendije studentima

Studenti postižu više uz Vokabuline stipendije! Podijeljene prve stipendije studentima

Dolaziš na prvi sastanak gdje si tek dobio posao i ravnatelj krene govoriti o stvarima koje izgledaju kao imena kineskih sela. Slušaš ga i zapravo ništa ne razumiješ: Što je KTN? Kakve veze nastavni plan i program ima s danima keksa? Ništa ti nije jasno, a glupo ti pitati jer to izgleda svi znaju.

Znamo taj osjećaj.

Jako malo studenata u stvari zna odakle bi htjelo početi nakon završenog fakulteta. Očekivanja postoje, ali u vidu neke lijepe kancelarije, cifre i dress koda, ali ne konkretnog posla. Ta priča obično se završi u poslu neke druge struke ili čekanja na birou. Mi vjerujemo da ne mora završiti tako.

Postigni više! Tako da ne budeš kao i svi drugi

Želimo vidjeti pozitivne promjene u našem društvu i gradu. Tamo gdje radimo veliki je dio naših života.

Upravo zato smo, kao najinovativnija škola njemačkog jezika u Mostaru ali i široj regiji, ponosni što stipendiranjem studenata možemo sudjelovati u razvoju budućih profesora i pomoći im da postignu još više.

Shodno tome, danas je potpisan ugovor o stipendiranju s Mirelom Tucaković, studenticom na Univerzitetu Džemal Bijedić i dobitnicom prvog vala dodjele Vokabulinih stipendija.

[caption id="attachment_2885" align="aligncenter" width="5101"]

Dobitnica stipendije Mirela Tucaković i ravnateljica Vokabula-centra Ivana Vukadin[/caption]

“Trenutno sam studentica diplomskog studija, no ne želim tu stati, želim ostvariti više, neprestano se usavršavati i otkriti što još sve mogu postići. Upravo me Vokabula potaknula na to, da izađem iz svojih okvira i budem spremna za nove izazove i iznenađenja.”, istakla je Mirela Tucaković.

Pravo na Vokabulinu stipendiju imaju redovni studenti diplomskog studija njemačkog jezika Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta Džemal Bijedić koji ispunjavaju uvjete stipendiranja. Studenti koji dobiju stipendiju kroz devetomjesečno razdoblje primati će po 100KM, s mogućnošću produljenja.

Potaknuti upis na studij njemačkog jezika

Vukadin je istaknula kako se dodjeljivanjem stipendija studentima želi potaknuti upis na studije njemačkog jezika, a ne samo da ih dobivaju studenti ICT-a.

[caption id="attachment_2879" align="aligncenter" width="1280"]

Postani stipendista Vokabule i usudi se postići više![/caption]

“Kakvi god bili vaši ciljevi, Vokabula je posvećena pomaganju da ih ostvarite. Ovladajte najnovijim tehnikama u nastavi, izgradite nevjerojatne vještine i doživite najbolje od inovativne nastave. Uz našu autentičnu nastavu i nesebičnu misiju učinit ćemo sve što možemo kako bismo bili sigurni da ćete uspjeti. Dajemo podršku koja vam je potrebna da pretvorite svoje snove u stvarnost.”, dodala je Ivana Vukadin.

Postigni i ti više!

Želiš postići više u svojoj struci i osigurati sebi perspektivnu budućnost? Prijavi se i postani stipendista Vokabule i usudi se postići više!

Vokabula je najbolje mjesto za visoka postignuća i osobni razvoj. Spremite se za novi val promjena u Mostaru i podržimo #zajedno izvrsne studente!

Vokabula je uz mlade i studente, a uz koga ste Vi?

#PostigniViše

https://vokabula.com/