Udvaranje na njemačkom jeziku je lakše nego što mislite. U Čapljinu nam stiže još jedan ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ideš?

Udvaranje na njemačkom jeziku je lakše nego što mislite. U Čapljinu nam stiže još jedan ‘Kaffee und kolač, bitte!’. Ideš?

Bliži nam se Dan zaljubljenih, sve se crveni u znaku ljubavi, a vi se i dalje ne znate udvarati na njemačkom jeziku?

Znate li koliko prilika u životu ste propustili zbog toga? Vrijeme je da to promijenimo. Jednom zauvijek.

Valentinovsko izdanje ‘Kaffee und kolač, bitte!’, odnosno serije besplatnih konverzacijskih “kava” na njemačkom jeziku, održati će se u srijedu 12.02. u 18 sati u Caffe baru Tropic u Čapljini.

Zaboravite na ruže i čokolade. Udvaranje na njemačkom jeziku je novi hit!

Neka stara izreka ”Ljubav dolazi iz stomaka” bude novi moto Valentinovskog izdanja “Kaffee und kolač, bitte!” događaja, i neka druženje protekne u znaku ljubavi… i čokolade.

Sigurno već znate što znači Ich liebe dich, Schatz i Herz. Ali nemojte stati na tome. U samo 60 minuta naučite se udvarati djevojci ili dečku i iznenadite ih nekim novim forama, ovaj put na njemačkom jeziku.

Bilo da ste romantičar ili ne, nije važno, nekoliko slatkih riječi će sigurno izmamiti osmijeh na lice vašeg partnera, a mi smo tu da Vam pomognemo u tome na još jednoj besplatnoj konverzacijskoj kavi u Caffe baru Tropic.

Njemački dostupan svima – i to besplatno!

‘Kaffee und kolač, bitte’ je besplatna kava na kojoj možete vježbati i usavršiti konverzaciju na njemačkom jeziku, a pri tome ćete stvoriti nove kontakte i upoznati zanimljive ljude.

Organizator serije događaja je Vokabula, koja uz podršku Eurowingsa, niskotarifne zrakoplovne kompanije iz Njemačke, nudi svim zainteresiranim građanima mogućnost besplatno vježbati i učiti njemački jezik.

Ne koristimo udžbenike već pronalazimo autentične situacije i materijale iz stvarnog svijeta od kojih će svi imati priliku naučiti puno više od samog jezika. Uz besplatnu kavu ili sok, naravno.

Otkrij i ti Njemačku iz udobnosti stolice

Pronađite inspiraciju među mladim ljudima koji žele unaprijediti svoje poznavanje njemačkog jezika i upoznajte nove zanimljive ljude na specijalnom izdanju #Kaffeeundkolač događaja, koji je na rasporedu za manje od 3 dana.

Valentinovsko izdanje ‘Kaffee und kolač, bitte!’ održati će se u srijedu 12.02. u 18 sati u Caffe baru Tropic.

Druženje će trajati otprilike 60 minuta, a svoju stolicu možete rezervirati tako što kliknete ovdje ili jednostavno pozovete naš besplatni info broj 080 080 003. Rezervacija stolice je brza i bezbolna i traje kraće od 30 sekundi.

Događaj je otvorenog tipa i dostupan je svim zainteresiranim građanima uz prethodnu brzu rezervaciju. A oni koji ne mogu fizički doći mogu nas uvijek pratiti preko naše facebook stranice.

Stoga, kavoljupci: Alles Gute zum Valentinstag i vidimo se za par dana u Aldiju kada ćete moći uživati u ispijanju kave uz Vokabulu i Eurowings (koji daruje svaki put!) 🙂

Pratite ovaj događaj sa hashtagom #KaffeeUndKolačBitte

Otkrij Njemačku uz Vokabulu i Eurowings?

Vaša Vokabula
Više od njemačkog. I kava. I kolač.