Ukrasi svoj CV! Objavljeni termini ispita Goethe-Instituta u Mostaru za 2019. godinu

Ukrasi svoj CV! Objavljeni termini ispita Goethe-Instituta u Mostaru za 2019. godinu

Ove godine izađi na jedan od ponuđenih rokova i ukrasi svoj CV međunarodno priznatim certifikatom iz poznavanja njemačkog jezika.

Dobro poznavanje njemačkog jezika vrlo je vrijedno u cijelom svijetu. Ali ono što je još važnije je da imate potvrdu o znanju jezika, jer tek kada imate službeni dokument o poznavanju jezika to znanje možete dokazati drugima, npr. prilikom prijave za posao.

Goethe-Institut je najpoznatija ustanova za izdavanje međunarodno priznatih certifikata za njemački jezik, a Goethe-Zertifikat je međunarodno priznati dokument kojim se potvrđuje razina znanja njemačkog jezika. Ovi certifikati su akreditirani od strane Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke i uživaju ugled u cijelom svijetu. Omogućuju studiranje na njemačkim sveučilištima i veleučilištima te pomažu u razvoju karijere i olakšavaju promjenu škole, u zemlji i inozemstvu.

Putovanje od A1 do C1

U 2019. godini biti će održana 3 ispitna roka za dobivanje Goethe-Zertifikata i to, po prvi put, od A1 pa sve do C1 razine. Termini ispita su 29.03., 31.05. i 28.10.2019., a prijave na svaki od ponuđenih rokova biti će otvorene otprilike 10 dana prije održavanja istog.

Ispiti će biti održani u Vokabula - centru za njemački jezik, a za pristupanje ispitu nije potrebno pohađati tečaj u Vokabula-centru.

Prijave su već aktivne, a svoje mjesto na ispitu možete osigurati već danas online prijavom na zvaničnoj stranici Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine!

Pripremi se za ispit i položi ga sa sigurnošću!

Vokabula - centar za njemački jezik u kooperaciji s Goethe-Institut Bosnien und Herzegowina organizira pripreme za polaganje Goethe-Ispita, neposredno prije samog održavanja ispitnog roka. Pripremna nastava idealna je za ispitanike koji se žele što bolje pripremiti za neki od predstojećih ispitnih rokova i položiti ispit sa sigurnošću.

Datumi priprema za prvi ispitni rok su 16.03. (A1 razina), 22.03. (B1 razina) i 23.03. (B2 razina). Prolaznost polaznika koji su prošli pripremnu nastavu je 100%!

Na pripremnu nastavu možete se prijaviti online, a sve dodatne informacije u vezi pripremne nastave možete naći na web stranici Vokabula-centra ili pozivom na besplatni info broj 080 080 080.

Još ste tu? Što čekate! Prijavite se na jedan od rokova i uljepšajte svoj CV međunarodno priznatim certifikatom! :)

Doznaj više na:

BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003 https://vokabula.com/ https://www.facebook.com/vokabula info@vokabula.com