Prestankom nastave obično prestaju i sve dodatne školske i izvanškolske aktivnosti. Društvo baka i djedova, ako imate sreće pa ih imate, zlata vrijedi, ali djeci uz njih ponekad nedostaje akcije ili im jednostavno treba društvo vršnjaka.

“U Otto Krake smo uvijek bili posvećeni misiji da naučimo milijardu djece njemački jezik. Da, ozbiljno mislimo. A u trenucima ovog neizvjesnog razdoblja, kada su djeca provodila većinu svog vremena zatvoreni u svojim domovima, pružamo zaposlenim roditeljima hvalevrijednu pomoć. Dok vi radite, vaše dijete će u Ljetnom kampu uživati u aktivnostima, igrama i društvu druge djece, jesti zdrave obroke i biti na sigurnom.”, poručuje prof. Ivana Vukadin, kreatorica međunarodno priznate Otto Krake metodologije.

Učenje u prirodi na Ljetnom kampu njemačkog jezika

Otto Krake Ljetni kamp njemačkog jezika pruža savršenu kombinaciju učenja jezika u parku, prirodi i učionici i raznolikih zanimljivih aktivnosti kroz koje će Vaše dijete ući u sasvim novi svijet jezika, steći potrebno samopouzdanje i uživati na svježem zraku.

Pored komunikacije na njemačkom jeziku, cilj nam je i pokazati djeci koliko je učenje i druženje u prirodi zabavno, te se želimo vratiti istinskim vrijednostima, igri na otvorenom bez računala i mobitela.

Organizirati ćemo razna natjecanja i pokazati djeci čarobni svijet odrastanja uz jednostavne i zaboravljene igre.

Ljetni kamp njemačkog jezika namijenjen je djeci i mladima uzrasta od 6 do 14 godina. Djeca uče njemački jezik svim osjetilima na tematski način u zabavnom, prijateljskom i sigurnom okruženju, a iza svake lekcije u ljetnom kampu nalazi se dublja lekcija.

Sigurno okruženje kampa za nezaboravni provod i zabavu

Cijeli kamp izvodi se na njemačkom jeziku, a glavni cilj je potaknuti sve polaznike kampa na aktivno korištenje njemačkog jezika. Koncipiran je na način da djeca uče na svježem zraku, što je također vrlo važno za svaku vrstu učenja, te da usvajaju jezik, a da toga nisu ni svjesna.

Program je koncipiran na način da potiče kreativnost, timski duh i kritičko razmišljanje, dok će kroz zanimljive vježbe i timski rad djeca steći samopouzdanje te već od prvog dana sudjelovanja u kampu moći primjenjivati usvojeni vokabular. Naravno sve to uz stalnu pomoć kvalificiranih profesora njemačkog jezika.

Jedno ljeto, mnoge mogućnosti

Vjerujemo da učenje može i treba biti zabavno.

Svaki roditelj vodi svoje dijete dok ono ne učini prve samostalne korake. Tamo je kada dijete posrne ili odabere pogrešan put. Posvećuje mu svoje vrijeme i brigu te mu želi pružiti najbolji mogući razvoj.

Otto Krake pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece te da odaberu prigodan put ka ostvarivanju njihovih ciljeva.

Učenje njemačkog jezika uz Otto Krake olakšava početak svakog puta.

Prijavite svoje dijete na Otto Krake Ljetni kamp i neka Vašem djetetu ovo bude najzabavnije druženje ovog ljeta! Obrazac za prijavu i više informacija potražite na službenoj internetskoj stranici Otto Krakea.

Za sve ostale informacije nam se rado javite na besplatan info broj 080 080 003.

OSNOVNE INFORMACIJE:

Datumi kampa: Prvi termin: 6. – 16.7.; Drugi termin: 20.-30.7.
Dani: od ponedjeljka do četvrtka
Vrijeme: 9.30 – 12.30 sati
Uzrasti: od 6 – 14 godina
Fond: 32 šk. sata (4 šk. sata dnevno)
Cijena: 160KM jednkratno s uključenim obrocima
Popust: -10% ako se prijavite za oba datuma; -10% na Otto Krake kampere od prošle godine; -10% za trenutne Otto Krake polaznike

Neka uzbudljiva jezična avantura počne!

Vaš Otto Krake,
Jedno ljeto, mnoge mogućnosti! 🙂