Vokabula pokreće proizvodnju toalet papira

Vokabula pokreće proizvodnju toalet papira

“Korona kriza nikoga ne ostavlja ravnodušnim, i zaista je šteta ovakvu priliku pustiti da ode niz vodu, zar ne?“, poručuje Ivana, vlasnica Vokabule. Naime, ova mlada i kreativna škola njemačkog jezika odlučila je prenamijeniti svoje učionice 21. stoljeća u pogone za proizvodnju toaletnog papira. I to ne bilo kakvog, već crvenog!

“Uvijek smo bili kreativna škola, sada smo odlučili postati kreativna tvornica toalet papira. Zašto ne?”, rekli su u Vokabuli.

Krizna vremena i neobične prilike

Toalet papir je jedan od proizvoda koji se masovno kupuju tijekom pandemije koronavirusa u svijetu, a dosadašnji proizvođači se ne stižu prilagoditi novonastaloj situaciji i potrebama kupaca.

Inspirirani primjerima adaptacije globalnih kompanija na Korona krizu, odlučili smo krenuti s proizvodnjom ovog novog dragocjenog proizvoda. Absolut Vodka se okreće proizvodnji sanitetskog alkohola, Airbus i Jaguar proizvodnji respiratora, a Vokabula - toaletnom papiru!

Samo od najfinijih recikliranih "certifikata"

Nastava u Vokabuli se neometano nastavila na eVokabula inteligentoj platformi za online učenje njemačkog jezika, ali nitko ne može dati garanciju do kada će ova situacija trajati, tako da smo morali nešto poduzeti.

Prva testiranja prototipa toaletnih papira izrađenih u vlastitim domovima profesora pokazala su širinu mogućnosti njihove primjene pa se očekuje i proizvodnja toaletnog papira u drugim bojama. Ako Apple i Samsung mogu imati mobitele u boji, zašto Vokabula ne bi mogla toaletni papiru boji?

Na pitanje odakle im toliko papira, kratko su komentirali: Naši polaznici nam donose dosta lažnih certifikata iz drugih škola. A s takvim "certifikatima" mogu obrisati jedno... znate?
¯\_ツ_/¯

"Ako se Nokia mogla baviti proizvodnjom papira, prije nego je postala najsnažniji brend u mobilnoj industriji, onda zašto ne bi i Vokabula?"

Ovi mladi ljudi svoju poznatu kreativnost i inovativna rješenja u nastavi odlučili su pretvoriti u još jednu uspješnu priču i negativne utjecaje ove krize pretvoriti u potencijal za razvoj ne samo Vokabule, već i društva u cjelini!

A, uostalom, zašto bismo ovakvu priliku bacili u WC školjku...

PS. Ukoliko Vam ova vijest od početka “smrdi”, sretan vam aprilili! :)

Vaša Vokabula
Više od njemačkog. I toalet. I papir.