Vokabula raste. U Čapljini otvorena super učionica 21. stoljeća

Vokabula raste. U Čapljini otvorena super učionica 21. stoljeća

Rođena u Mostaru i voljena od tisuće polaznika, centar koji diktira trendove skoro 3 godine i u kojem najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvalitetna predavanja, odlučila je ponuditi Čapljini sasvim novi koncept poučavanja njemačkog jezika, ali i usluga, gdje svatko može naći nešto po svom ukusu.

U Čapljini je u ponedjeljak otvoren prvi centar Vokabule van Mostara, i ukupno treći, pored postojećih centara Rondo i Bulevar u Mostaru. Ovo je do sada najljepši centar Vokabule, a plan je u narednih nekoliko tjedana zaposliti još dvoje novih profesora njemačkog jezika iz Čapljine i okolice.

Novi koncept učionice 21. stoljeća

Dom je uvijek bila najljepša riječ za opisati Vokabuline učionice, no ovaj put su mladi ljudi iz Vokabule otišli korak dalje.

Iako Vokabula ima čak 6 moderno opremljenih učionica 21. stoljeća u Mostaru, Čapljina je prvi grad koji je dobio novi koncept učionice “s potpisom”, odnosno prvu super učionicu 21. stoljeća koja kombinira najnovije tehnologije te elegantan i moderan interijer. I sve to u bojama najuređenijeg grada u BiH - Čapljine.

“Otvaranje centra u Čapljini proizlazi iz stabilnog i konstantnog rasta našeg centra, ili kako ga mi volimo nazvati jezičnog startupa. Svojim jedinstvenim i vrlo kreativnim pristupom u nastavi, a pogotovo trudom da svakoga tko ima dodira s Vokabulom učinimo sretnim, opravdava status da smo omiljeni odabir u Mostaru kada je u pitanju njemački jezik. Tu istu prepoznatljivu kvalitetu i kreativnu nastavu želimo staviti na raspolaganje svakom stanovniku prelijepe Čapljine, koju osobno već godinama posjećujem i gdje se osjećam kao doma.”, rekla nam je ravnateljica centra Ivana Vukadin.

Dođite i uvjerite se

Uglavnom, Čapljina je bogatija za novi reprezentativan centar koji je nedostajao gradu u kojem vlada veliki interes za njemačkim jezikom, i na kojeg Čapljinci mogu računati da ih neće iznevjeriti.

Centar se nalazi na primaljivoj lokaciji preko puta Hotela Mogorjelo, odmah pokraj prodajnog centra AS.

Mi volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

VOKABULA CENTAR ČAPLJINA

Ulica Gojka Šuška L2
(pored Prodajnog centra AS)
T: 080 080 003 (besplatni info broj)

vokabula.com
Facebook