Vokabula slavi šesti rođendan. Popust od 20% za sve!

Vokabula slavi šesti rođendan. Popust od 20% za sve!

Rođendanski popusti od 20% do nevjerojatnih 50%, dobra zabava, live kvizovi, cool radionice i još mnoga druga iznenađenja čekaju sve vas u periodu od 18. do 31.3. u Vokabuli – jer KAD VOKABULA SLAVI, NEMA DA FALI!

Za šest godina koliko postoji, Vokabula je promijenila način na koji se uče jezici i postala dio svakodnevnice više tisuća ljudi. Inovativna u nastavi, uvijek spremna da se bori protiv dosadne nastave i vrati ljudima kontrolu nad budućnosti. Vaša Vokabula povodom proslave svog šestog rođendana, u periodu od 18. do 31.3., sve uplate grupne nastave za odrasle biti će umanjene za 20%, bilo da je riječ o prvoj ili drugoj rati, ili pak cijelom iznosu. Ali to nije sve!

Ako ste otvorenog uma, spremni da uvijek istražujete, onda dopustite da vas VOKABULA u svom rođendanskom mjesecu obraduje i pokloni vam cool radionice za djecu & odrasle te odličnom zabavom u centru! 🥳

Ali, ni to nije sve! U utorak, 28.3. od 18h, sve fanove facebook stranice očekuje live kviz općeg znanja o Njemačkoj u kojem ćete biti u prilici osvojiti kupon od čak 50% za bilo koji tečaj, online ili u učionici, kao i Vokabulin swag materijal, poput kišobrana, pernice, rokovnika, kemijske i sl.

Vokabulin rođendansko slavlje pružiti će svima pregršt zabave, dobrog društva i sjajnog osjećaja. Dođi i ti u Vokabulu i budi dio najradosnije rođendanske proslave – jer KAD VOKABULA SLAVI, NEMA DA FALI!